Fusion
All you can eat

Eyckenduyn

Eyckenduyn

Fusion, All you can eat

Eyckenduyn, in het plaatsje Helden, gemeente Peel en Maas (Noord-Limburg), is een modern en sfeervol “all you can eat” Asian food & sushi restaurant (FUSION), een brasserie met groot terras en 9 holes golfbaan, die het gehele jaar door te bespelen is.

De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan, met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare, levert veel indrukwekkende holes op. Het brengt u op een ontspannen manier langs fraaie hoge bomen en vijverpartijen.

Het golfpark is een thuishaven voor veel soorten bloemen, planten, bomen en dieren. We bieden naast de reguliere particulieren lidmaatschappen ook bedrijfslidmaatschappen aan.

Dit is bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun horizon willen verbreden en in een natuurlijke omgeving zaken willen doen. We hebben hiervoor ook perfecte vergaderfaciliteiten. Verder kunt u met uw zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden ook een golf-clinic boeken eventueel in combinatie met een smaakvolle lunch of (all you can eat) diner. Kortom talloze mogelijkheden voor sport en vertier, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie: www.eyckenduyn.nl

Graag tot ziens!

Wij ontvangen u graag voor een “ALL YOU CAN EAT” eetervaring!

Openingstijden restaurant

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag: 16.00 uur tot 22.30 uur (Keuken tot 22.00 uur).

Contact

Kesselseweg 9
5988 CC Helden

Tel: 077-851 95 92
E-mail: info@fusionhelden.nl